Informatie over Hotel Heiderhof

Hotel Heiderhof is ons Paradijsje midden in het bos. Het bestaat uit vijf gebouwen met ieder hun eigen stijl en charme. Gelegen aan de buitenkant van het dorpje Obersteinebach. Op nog geen 8 km rijden van de snelweg bevindt u zich in een sprookjesachtige bosrijke omgeving. Het hotel beschikt o.a. over comfortabel ingerichte kamers, meerdere Restaurants, Terrassen en Vergaderruimten.

Dichtbij Bonn en de gezellige steden Köln, Koblenz en Limburg an der Lahn. In een uitgestrekt natuurgebied, de Rijn ,Wied en Moezel zijn de bekendste rivieren om ons heen. Dit mooie gebied staat bekend om hun vele wijngaarden en bijzondere dorpen en stadjes met hun mooie vakwerkhuizen. Hier vindt u ons hotel, dat al vanaf de jaren 30 een begrip is in de weide omgeving.

Op nog geen 1,5 uur van de grens (Venlo) zijn wij prima in enkele uren te bereiken met de auto, motor of trein.

Het hotel heeft 2 restaurants, 3 terrassen (1 deels overdekt), onze lounge waar u heerlijk kunt zitten, vergaderruimten, een Bierstübe, een buitenbar en een ligweide met fruitbomen.

Maar het is onze service die gewaardeerd is met een 8,6 op de beoordelingssites. Met de warmte van een familiebedrijf en de betrokkenheid van onze medewerkers lokken we u naar een van de mooiste plekjes in het Westerwald. Hier doen we er alles aan om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Onze prijs kwaliteit verhouding is deze 8,6 waardig.

We verwelkomen u graag in het Westerwald.