Kamers

 

 • 1- tot 4 persoons kamers en appartementen tot max. 7 personen
 • TV met Nederlandse-Duitse zenders
 • Badkamer met douche, WC, wastafel, föhn etc.
 • Zithoek met stoelen of bank
 • Schrijftafel
 • Kluisje
 • Kledingkast

 

 • Rook vrije kamers ( In het hotel mag niet gerookt worden-wel toegestaan op de balkons en terrassen )
 • 4 x Rolstoeltoegankelijke kamers, met o.a. verhoogde wc – aangepaste Douche etc.  douchestoelen op aanvraag
 • Balkon of zitje bij de meeste kamers
 • Enkele kamers met laminaatbodem tbv huisdier, deze liggen aan de bosrand. (huisdier op aanvraag)

 

 

 

 

 

Het internet bereik is nog niet in alle kamers beschikbaar, ons huis staat midden in de bossen, hierdoor is het bereik niet altijd goed. Gelukkig vinden de telefoonproviders iedere keer weer betere telefoons en sneller internet uit voor Europa.

 


Indeling

 

Wilddieb
Ons gebouw met de meeste kamers verdeeld over 3 etages. Uitzicht op de Boomgaard en Hertenpark. Makkelijk beloopbare brede trap bevind zich in het trappenhuis. 8 kamers op de begane grond, de overige kamers op 1ste en 2de etage.
Geen lift. Alle kamers zijn comfortabel ingericht met ieder hun badkamer. Verder o.a. TV, zitje en kledingkast. Alle tweepersoonskamers hebben een overdekt balkon met zitje. De eenpersoonskamers hebben helaas geen balkon.

Waldvleugel
8 x Tweepersoons kamers in de `Westkant` geheel in `Chalet´stijl gebouwd, naast het hoofdgebouw direct in de bosrand, met allen hun eigen ´huisdeur´. Vanuit uw kamer staat U dus direct buiten in het bos en hoeft u niet door het hotel. Veel gevraagd door onze Gasten met een huisdier, door de rustige ligging, en meteen het bos in.

Hoofdhuis`Altbau`
De `Altbau` is het oudste gedeelte, waar het allemaal ooit begonnen is in 1932 van herberg tot bar in de jaren 50. De Bar met zijn typische `Duitse` zitbanken, de restaurants, receptie, keuken en opslagruimtes zijn hier ondergebracht. Hier is ook de ingang tot de appartementen. De voorkant kijkt uit op het Noorden en de Zuidkant grenst aan de binnenplaats (Waldterrasse) deze binnenplaats /patio is omsloten aan 3 kanten, uitzicht op het bos. Het eerste appartement voor 6-7 personen was medio 2014 klaar, Juni 2015 volgden er nog 2, voor 4 personen. Verder zijn hier nog 3 tweepersoons kamers met badkamer. Dit maakt de groepsaccomodatie tot 22 personen geschikt. De receptie wordt hier op de begane grond gerealiseerd in 2021.

Restaurants 
Vanaf de receptie en bar loopt u recht door, langs het buffet, met onze koffiehoek. Na enkele meters  aan beide zijde bevinden zich onze 2 restaurants. Geheel in Duitse stijl ingericht. Het heeft een huiselijke sfeer, rustig wakker worden bij ons ontbijtbuffet, het nuttigen van de lunch, of diner. Bent u met een `grote`groep? We hebben hier plaats voor zeker 100 personen.

Waldterrasse/Patio
Omsloten door de lounge, toiletten en ons tweede restaurant bevind zich onze patio/binnenhof of Waldterrasse. Hier kunt U heerlijk zitten en genieten, al snel is het hier heerlijk qua temperatuur. Want vanaf 3 zijden zit u ingesloten. De `open´ zijde op het Westen gunt u een blik op het bos met de warme avondzon.

Toiletten
Vanuit de Bar en beide Restaurants loopt U richting de lounge. In de ruime gang bevindt zich meteen een handicap wc, ernaast de ´Dames´ en `Heren´ toiletten.

Zuidvleugel
Het 4de gebouw, met veel liefde gebouwd in 1993 heeft 12 mooie hotelkamers, en is direct vanuit de receptie binnendoor bereikbaar. Maar ook buitenom, via de parkeerplaats, met een eigen ingang voor het bereiken van de 2 gehandicapte kamers. Naast deze 12 ruime 2-persoonskamers, ieder weer met eigen balkon of terras, bevinden zich de Lounge en enkele zalen en de toiletgelegenheden / garderobe. Verderop op onze site wordt dit mooie gebouw uitvoerig beschreven. Extra ingang op de begaande grond, voor het bereik van de onderste 4 kamers. Een deel van onze eigen wandelweg, geheel bestraat en verlichting in de tuin loopt van de Zuidvleugel, aan de ene zijde het bos aan de andere kant het huis.