Niet te missen!

Ontdek een van de mooiste West-Duitse landschappen, het Westerwald, met zijn oerbossen en wild-romantische natuur. Laad uw batterijen op en verwen lijf en ziel, ver weg van de dagelijkse hectiek. We bevinden ons op nog geen 65 km van Keulen, de heerlijke Domstad aan de Rijn. Het Westerwald en de naastgelegen Eifel wachten op uw bezoek. De plaatsen en activiteiten zijn te veel om allemaal op te noemen. Twijfel daarom niet om ons te vragen naar specifieke attracties. Wij staan voor u klaar. Hieronder een greep uit de niet te missen activiteiten:

Dagtours

Op onderstaande kaart ziet u de vele interessante toeristische attracties in de omgeving van ons hotel. Zeker de moeite waard! Klik op de -icoontjes voor meer informatie en adressen.Reistijd vanaf Hotel Heiderhof:

= max. 30 minuten

= max. 60 minuten

= max. 45 minuten

= max. 90 minuten

Winkelen

In de dorpen en steden rondom Hotel Heiderhof zijn vele winkelgebieden te vinden. Voor ieder wat wils.
Klik op het    icoon links boven in de kaart voor meer informatie.

Sport en recreatie

Behoefte aan een actieve vakantie? Bergbeklimmen, golfen of karten? Of juist heerlijk ontspannen in een van de vele zwembaden in de omgeving? Ontdek de vele avontuurlijke en sportieve attracties in de buurt van ons hotel hier.
Klik op het  icoon linksboven in de kaart voor meer informatie.

Uitgelicht

Een korte samenvatting van 19 unieke toeristische plaatsen en attracties rondom ons hotel. Deze samenvattingen zijn ook te vinden in onze folder.